flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про розгляд справи за позовом Варич М.І. до Плахотнюк Л.О. про втрату права на користування житловим приміщенням

26 травня 2021, 15:08

Плахотнюк Людмилі Олександрівні  

вул. Шевченка ДОС 2, буд.2, кв.9, с. Старі Бадани,

Уманського району, Черкаської області

 

 

 

 

 

Уманський міськрайонний суд Черкаської області повідомляє Вас як відповідача по справі за позовом Варич М.І. до Плахотнюк Л.О., третя особа: Відділ державної реєстрації виконавчого комітету Уманської міської ради про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та зняття з реєстраційного обліку в квартирі, що справа призначена до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін на 12 годину 30 хвилин 22 червня 2021 року.

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Умань, вул. Кизила Андрія, 18.

Згідно ухвали суду від 21.05.2021 встановлено відповідачу Плахотнюк Людмилі Олександрівні строк п’ятнадцять днів з дня розміщення оголошення про дату розгляду справи на офіційному веб-сайті суду має право подати до суду відзив, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідач зобов’язаний надіслати іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів. Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред’явити зустрічний позов до позивача.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного вебпорталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://um.ck.court.gov.ua/sud2318/info/csz/.

 

 

                

Помічник судді Уманського

міськрайонного суду О.В.Білик                                                                            Н.П.Приходченко

 

Справа № 705/2126/21

                2/705/1682/21

тел. 3-57-77